Viime keskiviikkona alkoi kurkkukipu. Torstaina se oli jo niin paha että oli pakko raahautua lääkäriin. Lääkäri totesi että Angiina se siellä nielussa majailee. Oli siis pika nielunäyte positiivinen. Työterveyslääkärimme on ulkomaalaistaustainen ja suomenkieli hieman heikko. Huvitti, kun se selitti että: "Olet iso tyttö, saat isompi annos lääketta".
Tiedän että olen iso, mutta että lääkärikin siitä huomauttelee.. No, kirjoitti penisiliini kuurin ja sunnuntaihin asti sairaslomaa.

Sunnuntai tuli ja kuume sekä kurkkukipu kaverinani. Maanantai aamuna soitin töihin, että en kykene tulemaan. Lääkäriin oli raahauduttava. Lääkäri naureskeli, että olen syönyt penisiliiniä ihan turhaan. EI se ole auttanut minulla. Kas, sen pystyin itsekkin päättelemään. No tuli uusi kuuri kehiin ja koko viikko sairaslomaa. Jos keskiviikkona vielä oireita, niin lääkäri halusi tarkempia verikokeita.

Tänä aamuna ei ollut kuin 37,1 lämpöä! Se tuntuu jo aikas normaalille. Kurkku vielä kivulias. Jos jotain hyvää tästä haetaan, niin kaikkea ei ole pystynyt suuhunsa työntämään. Eli painokin laskusuuntainen!

flunssa1-normal.jpg