Olen Hopottajat suosittelupalvelussa. Tällä kertaa pääsin maistelemaan Atrian itämaisia aterioita. S-ryhmän kaupassamme ei ollut kuin kahta makua itämaisia aterioita, vaikka Atria onkin tuonut markkinoille kolme. Hieman harmittelin asiaa sillä kaikkea kolmea olisi ollut hauska päästä maistelemana.

IMG_0313%5B1%5D-normal.jpg


Ensimmäiseksi maistelin Kashmirilaista Chicken Roga Josh -ateriaa. Mielestäni aterioden pakkaukset ovat houkuttelevan värikkäät ja kuviin on laitettu ateriat tyylikkäästi esille. Näky ei ollut kovin houkutteleva kun vedin aterian pakkauksesta esiin lämmitystä varten.

IMG_0308%5B1%5D-normal.jpg

Lämmittäessäni ateriaani, levisi mukava mausteinen tuoksu huoneeseen. Itseäni hieman jännitti, sillä Rogon Josh -ateria oli mm. maustettu kardemummalla. Itselleni se aiheuttaa närästystä. Onneksi ateriassa oli niin vähän kardemummaa ettei tullut oireita. Muita mausteita oli korianteri, kaneli ja valkosipuli. Valkosipuli ei kyllä maistunut juurikaan. Syödessäni hieman harmistuin, sillä pakkauksen kuvassa kanaa on paljon. Omassa ateriassani niitä ei ollut kovinkaan montaa palaa. Ateria oli kokonaisuudessaan hyvä. Mausteinen, ei tulinen.
Pidin mausta. Ainoa, jäin hieman kaipaamaan lounaaseeni kasviksia, joita ateriassa ei ollut. Kuitenkin kilokaloreita kertyi 508, tästä annoksesta!
Laitan vielä kuvaa lämpimästä ateriasta, joka on sekoitettu, että ateria lämpenee tasaisesti. Tässa vielä linkki atrian sivuille:

http://www.atria.fi/kokkaamo/ 


Laitan vielä lisää infoa, kunhan olen maistanut sitä toistakin ateriaa.


IMG_0317%5B1%5D-normal.jpg
SUOSITTELUNI!