Kyllä meitä nyt koetellaan. Ensin minulla angiina ja sitten pikkuneidillä 1,5v korvatulehdus. Kotona ollaan neidin kanssa. Onneksi itsellä olo jo paljon parempi, että jaksaa hoitaa pikkuista potilasta.

Laihduttaminen. Plääh. Ei vois tällä hetkellä kiinnostaa. Oikeesti. Motivaationi todella kadoksissa. Alkuviikosta oli ihania aurinkopäiviä jolloin hieman harmitti kun en päässyt lenkille. Tänäänkin lenkkeilin postilaatikolle (20m) ja takaisin. Tuumailin että ompas ihanan leuto lenkkeily sää. Mutta se Motivaatio...

Meillä on suunnitelmissa tehdä kattoremontti. Meillä on vanha omakotitalo. Tämä on vuonna 1981 rakennettu ja katto alkuperäinen mineriitti/asbestilevy katto. Edelliset asukkaat sitä ei ole mitenkään säännöllisesti huoltaneet ja nyt on viimeiset hetket se vaihdattaa. Ensi viikolla meille tulee kahdesta eri firmasta kattomiehet tekeen mitauksia ja antamaan tarjouksia. Täytyy toivoa että pankki olisi myönteikäs lainahakemukseemme. Uskoisin että ovat kun soittelimmekin jo puolin ja toisin.
Mieheni jo ehdottikin että tehdään itse. Sanoin että ei. Miehelläni on kyllä ihan taitoa rempata, mutta jotakin kun se aloittaa niin ei saa koskaan loppuun asti vietyä. Aina jää jotain puuttumaan. Se raivostuttaa. Sanoin että katto on niin iso juttu että sen saa tehdä ammattilaiset!