Pääsin mukaan erittäin mielenkiintoiseen Vanish 2013 -Kampanjaan.

Sain kotiini todella mahtavan buzzaus paketin, jonka sisältöä olen kokeillut erilaisiin tahroihin!

Paketti sisälsi 10kpl näytepusseja Vanish Oxi Action -jauhetta, 1 pullon Vanish Oxi Action Geeliä, 1 purkin Vanish Oxi Action -jauhetta sekä 1 purkin Vanish Oxi Action Crystal White -jauhetta.
016-normal.jpg

Pienet näytepussit olen jakanut ystävilleni ja työkavereilleni. Osa heistä on myös ehtinyt antaa palautetta, kokeiltuaan Vanishia. Eräs ystäväni kehui, että oli saanut tyttärensä uusista housuista ruohotahrat pois. Toinen oli saanut rasvatahroja vaatteista pois, mutta ei pitänyt Vanish:n jättämästä tuoksusta. Eräs ystäväni oli saanut lemmikkinsä oksennustahran pois päiväpeitteestä. Eräs työkaverini epäili hieman tuotetta, että mahtaako kangas ohentua ja vaalentua kun on kerta niin tehokasta, kun kerroin hänelle kokemuksistani. Vannotin että ei kankaalle käy muuta kuin tahrat lähtevät pois. Työkaverini kiitteli seuraavana päivänä minua ja Vanishin tehokkuutta. Vanish oli pelastanut heillä muutaman vaalean vauvan bodyn ruokatahroista! Eli positiivista palautetta on tullut!

Itse olen ennen tätä kampanjaa suhtautunut Vanishin epäilevästi. En uskonut kuinka tehokas tahran poistaja Vanish onkaan! Kalliin hinnan vuoksi en ole raaskinut sitä ostaa ja kokeilla

Tässä muutama testi tulokseni!

TESTI 1. APUA VOIKUKKAA!!
Pesin pyykkiä ja mitä huomasinkaan viikatessa vaatteita kaappiin!
Tyttäreni legginseillä oli kaksi voikukka "rinkulaa". Ajatelin jo että peli on menetetty.
Päätin liottaa legginsejä Vanish Oxi Action jauheessa, jonka jälkeen laitoin legginsit koneeseen ja sekaan myös vanish- jauhetta.
Pesun jälkeen lopputulos oli mahtava! VOIKUKKA OLI POISSA!
Kiitos Pinkin!

017-normal.jpg
096-normal.jpg


TESTI 2. VALKOISESTA VALKOISEMPI

Meidän lempi puseromme valkoiset pilvet olivat värjääntyneet pesussa.
Laitoin puseron likoamaan vanish oxiaction white -jauheeseen, jonka jälkeen pesin 40*C.
Loppu tulos ei ollut ihan toivottu, mutta vaalenivat pilvet hieman.
Kuvissa puseron päällä valkoinen kansi, että huomaatte pilvien värjääntyneen.

021-normal.jpg024-normal.jpg094-normal.jpg


TESTI 3. PÖYTÄLIINOJEN PELASTAJA

Olen vuosien aikana taistellut teepussi tahrojen kanssa ja ne ovat tuottaneet päänvaivaa. Olen joutunut pöytäliinoja ja kankaisia tabletteja heittämään pois, kun teetahrat olivat ja pysyivät!
Testikankaan päälle jätin käytetyn teepussin yön yli seisomaan(KUVA). (Ihan niin kuin lapsetkin unohtavat teepussejaan pöytäliinalle tai tabletille)
Aamulla laitoin testikankaan koneeseen, tavallisen pesuaineen kera.
Ei lähtenyt tahrat ei. Sen jo tiesinkin.(KUVA)
Ajattelin liottaa testikangasta Vanish oxiaction crystal white- liuoksessa ja sen jälkeen laitoin tilkun uudelleen pesuun.
ILOKSENI VOIN TODETA ETTÄ LÖYSIN PÖYTÄLIINOJEN PELASTAJAN! Kiitos Vanish! (KUVA) ins1-normal.jpg

TESTI 4. RASVATAHRAT KURIIN!

Tyttäreni ihanassa turkoosissa tunikassa näkyivät herkuttelun jäljet eli rasvatahrat! Niitä ei meinaa kunnolla saada kuriin, joten ajattelin testata vanishia!
Ensimmäisessä kuvassa rasvatahrat tuoreeltaan. Ennen koneeseen laittoa, päätin kokeilla Vanish Oxi Action -geeliä. Levitin suoraa tahroille, jonka jälkeen koneeseen.
Lopputulos: TUNIKA PELASTETTU!
(jälkeen kuvan otin salaman kanssa, koska salamavalo paljastaa jos tahroja olisi jäänyt!)

ins3-normal.jpg

TESTI 5. VALKOISESTA VALKOISEMPAA VOL.2

Poikani 5v. oli SuperMan -paitansa kanssa päivän touhuillut pihalla. Illalla, paita oli sen näköinenkin että oli hieman touhuttu. Päätin jälleen pitää paidan tavalliseen pesuun ilman Vanishia. Eihän ne tahrat lähteneet (KUVA). Sitten liotin paitaa Vanish Oxi Action Crystal White -jauheessa, jonka jälkeen pesin koneessa. Pesun jälkeen tulos oli mahtava (KUVA). Lopputulos: PAITA PELASTETTU!

ins2-normal.jpg
Vanish 2013- testailu jatkuu meillä niin kauan kuin aineita riittää. Itse olen nyt niin ihastunut Vanish -tuotteisiin, että vaikka ovatkin kalliita, niin ne ovat pelastaneet meillä monta vaatetta! Eiköhän meidän perheessä jatku Vanishin käyttö! Meillä on kuitenkin 7 perheen jäsentä ja jokainen tuo haasteita pyykinpesuun!
KIITOS VANISH!

<a href=”http://bit.ly/10xNogh”
target=”_blank”><img src=”http://bit.
ly/16arnwR”/></a>