Maanantaina oli punnitupäivä ja vaaka näytti +1kg! Että ketutti! Paino siis 82kg ja kaiken kaikkiaan olen pudottanut vasta 2kg.

En ymmärrä. En ole lipsahdellut mielestäni pahasti. Ainoa että veden juonnissa en ole ollut kovin aktiivinen. No täytyy yrittää sisukkaasti jatkaa!

Viimeksi manasin ettei sukset ole tullut. Ne tuli heti maanantaina. Niitä oli pakko testata. Hieman lipsuivat uutuuttaan, mutta mukavaa oli! Viimeksi siis hiihtänyt 15 vuotta sitten peruskoulussa. Siellä se tuntui ihan pakko pullalta. Harmi vain kun on jälleen luvattu kireää pakkasta.

Eilen olikin sähly! Mukavat ja hikiset pelit! Kiloklubi suosittelee että olisi vähintään 4 päivänä viikossa liikuntaa. Minulla on jo kahtena!

Tuo kiloklubi olisi tosi kiva, mutta mulla se ei joka päivä ole toiminut. Eilen sain siskoltani painonvartioiden laihtumisohjelman. Ajattelin nyt kokeilla sitä. Tänään alkaa. Täytyy toivoa että paino olisi laskusuuntainen.

Perjantaina menen lasten kanssa katsomaan Disney on ice -jääshowta ja samalla lupailin mäkkäriä. Osaisimpa olla itse sortumatta!