Toimin buzzadorina ja halusin mielenkiinnosta osallistua Möllerin pikku kalat omega- 3 -valmisteen testaajaksi. Posti kuljetti kaksi pakettia pikku kaloja luoksemme. Paketit olivat ihanan värikkäät. Pakkaus jo itsestään houkutteli maistamaan. Yllätyin itse valmisteen koostumuksesta. Luulin valmisteen olevan jonkinlainen jauhomainen purutabletti. Valmiste on kauniin oranssi, hieman liukas pintainen niin kuin oikea pikku kala! Hieman viinikumimainen koostumus, hedelmäinen maku sekä tuoksu. Oikein miellyttävä yhdistelmä!

051-normal.jpg

Meidän makuraatiimme on kuulunut kolme maistajaa. 1v5kk tyttö, 4v poika sekä rohkea isosisko 10v. Nuoremmat lapset ovat ottaneet pikku kalat innolla, nuorin jopa kinunut lisää! Raukka varmaan kuvitellut äidin syöttävän mielellään makeisia. Poika ei ole ollut moksiskaan, syönyt kiltisti ja ottanut vielä seuraavanakin päivänä kun olen tarjonnut niitä. Molemmille on maistunut. Rohkea isosisko uskaltautui vasta muutamien päivien päästä maistamaan Möllerin pikku kaloja. Hän vain tokaisi, että oli kuvitellut sen olevan pahaa, mutta olikin hyvää!

Uskon että tämä valmiste jää meidän perheen valikoimiin jatkossakin. Valmiste sisältää D-vitamiinia, joka on tärkeätä lasten kasvulle ja kehitykselle. Tuntuu että D-vitamiini suosituksetkin nousevat vähän väliä. Meidän lapset eivät ainakaan innostuneet tavallisista D-vitamiini pillereistä tai öljyistä. Nämä kalat olivat kyllä POP!

Vaikka pakkauksen ulkonäöstä voisi päätellä että Möllerin pikku kalat olisivat suunnattu lapsille, ne sopivat myös aikuiselle. Itse maistoin pikku kaloja myös. En heti uskaltautunut maistamaan, sillä omassa lapsuudessani kalanmaksaöljyä annettiin lusikalla ja se oli PAHAA! Mutta nämä olivat ihan toista maata! Hyviä! Suosittelen maistamaan!   

IMG_0391%5B1%5D-normal.jpgLisätietoja saat halutessasi: http://www.moller.fi/index.aspx