Nyt on Vigo-purkat maisteltu.

Katselin purkkapussin hintaa lähi apteekissa, joka oli 4,50e.

Hieman raporttia teille jotka mietitte kokeilevanne tuotteita!

 

"vigo BEAUTY sopii ulkonäöstään huolehtiville ihmisille, joille terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä. vigo BEAUTY -purukumin makuna on herkullinen fruit mint, ja se sisältää hiuksia ja kynsiä vahvistavaa seleeniä sekä ihon terveyttä ja kimmoisuutta edistäviä B-ryhmän vitamiineja ja beetakaroteenia. "

-Itselläni ja muutamalla ystävälläni Beaty purukumeista tuli aluksi finnejä. Pari kaveriani lopetti käytön kesken, mutta itse jatkoin ja finnit vähenivät. Tykkäsin kovasti purkasta jo pelkän beetakaroteenin takia. Beetakaroteenin vuoksi purkat muuttuivat suussa keltaisiksi.
-Purkat olivat lääkkeen muotoisia ja Beatyssa maistui hieman vitamiinimainen maku purkan lävitse. Yleensä en niin tykkää hedelmällisistä purkkamauista, mutta tässä oli hyvin osattu laittaa minttua mukaan.

 

"vigo FOCUS sopii tilanteisiin, joissa tarvitaan erityistä keskittymiskykyä. vigo FOCUS -purukumin makuna on raikas clear mint, ja se sisältää virkistäviä vitamiineja, ginsengiä ja kofeiinia, jotka piristävät ja parantavat älyllistä suorituskykyä. "

- Itse kokeilin kyseistä purkkaa, mutta mitään ihmeellistä vaikutusta en huomannut.

- Maku purkassa oli hyvä ja raikas, joka maistui sen 10min. ajan jota suositeltiin purukumia syömään.

 

"vigo ACTIVE sopii urheileville, terveydestään huolehtiville ihmisille vitamiini- ja kivennäislisäksi. vigo ACTIVE-purukumin makuna on virkistävä power mint, ja se sisältää vitamiineja, magnesiumia ja kofeiinia, jotka parantavat kestävyyttä ja fyysistä suorituskykyä. "

-Vigo Active -purkkaa testasimme sählyporukan kanssa. Emme huomanneet mitään suorituskykyä parantavaa vaikutusta!

-Mieheni käytti tätä purukumia työpäivinä ja kertoi ettei tarvitse kahvia niin paljoa päivässä! OIi kuulemma piristävä vaikutus!

-Itse tykästyin purukumin makuun ja tässä purkassa ei maistunut vitamiinien maku läpi niin kuin Beatyssa.

-Suosittelen kokeilemaan!